Bolivia og Monogolia bra, men Kortkurs best

… bli med bak kulissane …

Oppdatering

den 24/02/2012

Jeg må bare beklage lite oppdateringer i det siste selv om Hanna lovet masse oppdatering fra både hit og dit. Men nå har det seg sånn at Hanna reiste i går og hun tok med seg en del bilder som vi ville vise med dere, men i dag er det igjen fredag. Vi sa hade til Hanna i går og Elinor i dag og Agnete er reist hjem i helgen og kortkursdeltakerne begynner å reise sin vei også, men det er en del som skal være her i helgen og samtidig så er det allerede kommet en familie som skal være her neste uke.

Ellers så nyter vi fortsatt kortkurslivet med å drikke juice i friminuttene, men på onsdag rundt lunsjtider hadde vi en stor skuffelse, ingen varm lunsj, første gang under kortkurs, men vi kom oss alle gjennom det også!! Det er også en del som sover utpå terrassen noen nettene og det spilles også en del.

Denne uken har vi hatt besøk av Asbjørn Kvalbein og Egil Sjåstad samtidig som vår egen kjære lærer Fredrik har vært med. Det har vært en interessant og god uke hvor mange sitter igjen med mye godt!


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: